Workshop Werkgeluk

Ook in 2017 organiseren wij regelmatig een inspiratie-workshop WerkGeluk waarin je praktische tips en krachtige oefeningen aangereikt krijgt om meer werkgeluk te ervaren én effectiever te zijn.

Eerstvolgende datum:

Wat

De inspiratieworkshop ‘WerkGeluk’ brengt jou in een kort tijdsbestek in verbinding met wat jij – en anderen – onder werkgeluk verstaan.  Je verkrijgt inzicht in wat jij nodig hebt om dit  te ervaren. Aan de hand van praktische tips en oefeningen zet je de eerste stapjes. Zodat jij na afloop geïnspireerd bent om de volgende stapjes te zetten richting een voor jou lonkend perspectief. Door te experimenteren, te leren en te genieten.

In het gratis e-book ‘Geluk op de werkplek – Tien praktische tips’ alvast 10 praktische handvatten en tips om meer inspiratie, kracht en geluk te ervaren op de werkplek.

 1. Focus op je echte talenten en passie in plaats van op aangeleerde kwaliteiten.
 2. Acteer vanuit vertrouwen en ondersteuning in plaats vanuit controle en angst.
 3. Verbind jouw persoonlijk waarden en drijfveren aan die van je team en/of organisatie.
 4. Wees proactief en vergroot jouw cirkel van invloed.
 5. Probeer niet alle problemen direct te ‘fixen’. Kijk er eens met een ‘open blik‘ en ‘open hart’ naar (en laat de oplossing van binnenuit ontstaan)
 6. Ken jouw belemmerende overtuigingen, jouw saboteurs. Neem zelf de regie.
 7. Laat jezelf zien. Wees bewust van je uitstraling en de impact hiervan op anderen.
 8. Geef tijd en aandacht aan de 4 B’s (Blij, Bedroefd, Boos, Bang). Ga de dialoog aan en durf jezelf kwetsbaar op te stellen.
 9. Wees bewust wanneer jij acteert vanuit een slachtofferrol en wanneer vanuit eigen leiderschap. Communiceer vanuit een ik-ok en jij-ok gevoel.
 10. Experimenteer met nieuw gedrag. Fail early, learn quickly!

Waarom

Wanneer jij jezelf beter kent (wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik, wat besluit ik) en ruimte durft in te nemen, te begrenzen, en daarbij effectief communiceert wordt jouw impact op jouw omgeving vele malen zo groot, waardoor de kans dat jouw potentieel benut wordt exponentieel stijgt. Hierdoor bespaar jij jezelf de teleurstelling van niet waargemaakte verwachtingen en sta jij met meer vertrouwen in werk en leven. Velen hebben met mijn begeleiding een persoonlijke doorbraak ervaren die zij nooit meer vergeten en anderen van harte aanbevelen.

Voor wie

 • Je hebt het gevoel dat je geleefd wordt op je werk en dat jouw passie en talent onvoldoende tot haar recht komt
 • Je bent goed in je vak, maar anderen weten jouw kwaliteiten niet op waarde te schatten zodat jij niet de resultaten behaalt die jij jezelf wenst
 • Je weet jezelf niet goed te profileren waardoor je onvoldoende gezien en (h)erkend wordt
 • In communicatie heb je moeite om je punt te maken waardoor je je onbegrepen voelt
 • Je hebt moeite om echt contact te maken waardoor een moeizame relatie ontstaat
 • Je wordt gevraagd om je sociale vaardigheden te verbeteren, maar zou niet weten hoe
 • Je bent (nog) niet in staat jouw potentieel waar te maken, waardoor je het risico loopt jezelf en anderen teleur te stellen
 • Je bent leidinggevende of HR professional en ziet medewerkers tegen een of meer van bovenstaande punten aanlopen

Kosten

75 euro (excl. 21% BTW voor zakelijk, incl. BTW voor particulieren)

Kom naar de inspiratieworkshop WerkGeluk en ervaar de kracht van ruimte innemen op basis van wat je werkelijk wilt en communiceren vanuit persoonlijk leiderschap. Zodat jij meer werkgeluk ervaart én effectiever bent.

Stuur mij meer informatie over de workshop WerkGeluk
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>