Persoonlijk Leiderschapsprogramma Verken je Plek

Verken je PlekDe behoefte om te weten of wij op onze plek zijn heeft ons geïnspireerd tot het ontwikkelen van het Persoonlijk Leiderschapsprogramma ‘Verken je plek’. Een ervaringstraject om te onderzoeken hoe het zit met jouw plek: in je leven, in je werk, in jezelf, in hoe je je verhoudt tot jezelf en anderen, en de wereld om je heen; hoe je je profileert, wat je uitstraalt, wat je voelt, denkt, zegt, en wat je doet. En of dat wat je aan de buitenwereld laat zien ook congruent is met je binnenwereld. Wat zijn jouw drijfveren, jouw waarden die leidend zijn in de keuzes die je – bewust en onbewust – maakt in jouw werk en leven?

Gedurende het ervaringstraject kijken we naar jouw eigen unieke bewegingen om jou te helpen je plek in te nemen. Waar beweeg je heen (ja, lekker, stromen) en waar beweeg je vanaf (nee, weerstand, vastzetten), welke oorspronkelijke bewegingen heb je niet afgemaakt, waar wil je heen bewegen, waar zie en voel je jouw plek is, waar laten plekken zich aan jou zien? Het is een avontuurlijk traject, zonder vooraf een specifiek resultaat voor ogen te hebben. Behalve het pad en de plekken die we gaan ontdekken. Wij geloven namelijk dat wanneer je niet langer afhankelijk bent van iets of iemand die dit voor jou ‘bepaalt’, je in vrijheid kunt bewegen, in jouw richting, met moed, creativiteit en compassie.

Het programma staat stil hoe bij jou de verbinding, de balans en de dynamiek is om in stromend evenwicht verbonden te zijn met onszelf, ons bestaan en ons leven. Waar je ook zit in je ontwikkeling of wat je ook doet in je werk en leven; misschien heb je het naar je zin op je werk, of misschien niet; misschien voel je je ontmoedigd of niet gewaardeerd; misschien ben je verzadigd of wil je juist op pad en ontdekken; en misschien weet je het gewoon niet, maar herken je je in ons verhaal. In alle gevallen zal dit Programma je inspireren. In cognitieve zin (om te weten en te verklaren), qua emotionele behoeften (om je hart te voelen, horen, volgen), in fysieke zin (om je lichaamssensaties te voelen, te bewegen, en te doen) en in spirituele zin (dat het een ziel heeft, dat het ‘klopt’ in de verbinding met het geheel).

Het persoonlijk leiderschapsprogramma ‘Verken je plek’ draait om het leven van je bestaan, een dynamische balans, waardoor je meer autonomie, vertrouwen, vrijheid, vitaliteit, moed, creativiteit, compassie en kracht zult ervaren.

“Verken je plek heeft me dichter bij mijn kern gebracht.”

Meer weten? Neem contact op of neem een kijkje op de speciale website voor Verken je Plek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>