Leef je Talent inspireert Gemeente Den Haag

Donderdag 26 maart heeft Han Oei twee maal de workshop ‘Leef je Talent’ verzorgd voor medewerkers van de Gemeente Den Haag. Dit in het kader van haar HR-speerpunt Meesterschap over Talent.

Deelnemers werden in deze workshop uitgenodigd om hun lonkend perspectief vorm te geven op basis van hun natuurtalent en diepere verlangens, zowel in de context van werk als privé. Vervolgens hebben zij de weg verkend richting hun lonkend perspectief. Met hoofd (ratio), hart (gevoel) en handen (doen).  Door het creëren van een veilige omgeving was het mooi te ervaren dat mensen zich durfden te laten zien, zowel in kracht als kwetsbaarheid.

Gezien de reacties voelden de deelnemers zich zeer geïnspireerd om hun weg naar hun lonkend perspectief en persoonlijk leiderschap te vervolgen. Met voor ieder persoonlijke concrete aandachtspunten.  En dat was precies waar de workshop voor is bedoeld.

Ter afsluiting van de workshops werd de website ‘Leef je Talent’ gelanceerd. Zodat de deelnemers blijvend geïnspireerd kunnen worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>